25 år i demokratiets tjeneste

I går mandag den 23. maj 2022 blev Peter Nathanielsen fra Sermiligaaq hædret for 25 års uafbrudt arbejde som folkevalgt.

Peter stillede op til valg f√łrste gang den 8. april 1997. Det var til Bygdebestyrelsen hvor Peter blev valgt ind. Efterf√łlgende har han stillet op til valg til de skiftende Bygdebestyrelser, og sidst den 6. april 2021.

Under den hyggelig sammenkomst i Siumuts m√łdelokale i Inatsisartutbygningen overrakte organisatorisk n√¶st forkvinde, Inga Dora G. Markussen bevis til Peter Nathanielsen. Peter, der for tiden er i Nuuk i forbindelse med et seminar for bygdebestyrelserne i Kommuneqarfik Sermersooq, modtog et bevis som √¶resmedlem.

Formand Erik Jensen og næst forkvinde Inga Dóra G. Markussen sagde begge i deres taler til Peter Nathanielsen, at Siumut har meget at takke ham for. Ikke mindst for Peters utrættelige arbejde for befolkningen i Sermiligaaq og for vores demokrati.

Peter sagde i sit svar blandt andet, at han endnu har god vilje til at fortsætte, og derfor regner med at fortsætte i mange år endnu.